Kérjük szánjon néhány percet a hirdetési feltételek elolvasására!

A forditottaukcio.com egy hirdetési webportál. Tulajdonosai TG és FT, továbbiakban mint üzemeltetők.

A forditottaukcio.com oldalai lehetőséget biztosítanak szolgáltatások valamint új és használt árucikkek keresésére és kínálatára.

Hirdetni magánszemélyek és cégek, vállakozások - a továbbiakban felhasználók - árucikkeit vagy tulajdonát képző tárgyait egyenként, konkrétan meghatározva lehet, (pl. eladó egy sárga Nokia 3110 telefon, és nem eladók telefonok különböző színben) vagy egy konkrét szolgáltatást, (pl. pc javítást vállalok, és nem vállalom pc-k javítását, hálózatok tervezését, autószerelést stb.)

-jelenleg nincs korlátozás abban hogy egy hirdető mennyi hirdetést tölthet fel. Nincs különbség magánszemély és céges regisztráció (hirdető) között, sem.

-a következő cikkek hirdetése tilos: -weboldalak és céges logók -MLM vállakozások, MLM munka, piramis játék -munka nélkül igért kereseti lehetőségek, munka, amelyért előre kell fizetni -ingyenes termékbemutatók -korlátlan mennyiségű termék -hamisítványok, másolatok, kópiák -CD, DVD másolás -ugyanolyan új áru ismétlődő - többszörös hirdetése -viszonteladás céljából vásárolt árucikkek -erotikus tartalmak, munkák, segédeszközök -külföldi hostess munkák és hasonlók, -kölcsönök, hitelek, -cigaretták -hivatalos iratok, igazolványok -gyógyszer, táplálék-kiegészítők -fogyókúra -fegyver, lőszer -fordítóprogramok által fordított korlátozott érthetőségű zavaros szövegű hirdetések

Továbbá tiltott a többszörözött - ugyanolyan vagy hasonló című - és a semmitmondó hirdetések feladása. A tiltott tartalmú hirdetések előzetes figyelmeztetés nélkül törölve lesznek. Ha ugyanolyan vagy hasonló című hirdetés kerül feladásra, a régebbit a rendszer törli. A tiltott hirdetések törlésével a felhasználó kártérítésre, vagy az előbbre sorolásért fizetett összeg visszatérítésére nem jogosult!

Az üzemeltetők fenntartják a szükséges változtatás, az elutasítás vagy a hirdetés törlésének a jogát, ha az az ország törvényeivel, a forditottaukcio.com felhasználási feltételeivel vagy az erkölcsi normákkal nincs összhangban!

Az üzemeltetőnek jogában áll a hirdetést törölni, ha nem a megfelelő rovatban - kategóriában lett meghirdetve.

A felhsználó tudomásul veszi, hogy hirdetése maximum 3 hónapig érvényes. Ha az automatikus újraindítás opciót kiválsztja, hirdetése 1 évig a kiválasztott időkorlát leteltével rendszeresen újraindul. Ez idő leteltével azt a rendszer automatikusan törli. A felhasználó belépési adatai 1 év elteltével törlődnek az utolsónak feladott hirdetése végétől számítva!

Ha a felhasználó idő előtt törölni akarja a hirdetését, azt sajátkezűleg, bejelentkezés után vagy a hirdetés kulcsa segítségével kell megtennie!

Az üzemeltető nem felel a hirdetések tartalmáért, csak a hirdető és az érdeklődő közötti kapcsolatotteremtést biztosítja - mindezt a hirdetés és a hirdető kapcsolati adatainak megjelenítésével.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget a hirdetéseknél közzétett felhasználói adatok illetéktelen felhasználásáért.

Az üzemeltető nem tud felelősséget vállalni a rendszerben tárolt felhasználói adatok harmadik fél által elkövetett ellopásából adódó esetleges közvetlen vagy közvetett károkért.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget a forditottaukcio.com oldalain hirdető felhasználók viselkedésével, üzleti tevékenységével kapcsolatban

Az üzemeltető nem vállal felelősséget a forditottaukcio.com használatából közvetlen, közvetve vagy véletlenül adódó károkért, vagy a károkért melyek a forditottaukcio.com szolgáltatásainak szüneteléséből adódhatnak.

Az üzemeltető kijelenti, hogy a forditottaukcio.com működését a legjobb tudása szerint felügyeli, ezzel csökkentve a hibák, felhasználással járó lehetséges rizikók számát.

Az üzemeltető fenntartja a jogot a forditottaukcio.com oldalainak előzetes bejelentés és felhasználók értesítése nélküli változtatására, fejlesztésére, valamint a felhsználási feltételek módosítására.

A felhasználási feltételek a közzététel pillanatában életbe lépnek!